Om Seetal Ram

Seetal Ram Kaur er KRI-sertifisert kundaliniyogalærer på nivå 2. Hun fordyper seg i Karam kriya (applied numerology) med Shiv Charan Singh. Hun har også tatt yogaterapimodulen i kundalini medicine: The Healing Field: Red Thread, Black Hat, White Lotus som med Guru Dharam Khalsa.

I tillegg har hun fullført 21 Stages of Meditation, som er en del av lærerutdanningen nivå 3. Seetal Ram har også tatt workshoper i healing- og meditasjonsformen Satnam Rasayan. Hun holder på å lære seg gatka, Sikh martial arts.

Seetal Ram har holdt på med yoga i over 20 år, men det var ikke før hun startet med kundaliniyoga at hun fant sin sjanger og kom hjem. Gjennom bevissthetstreningen til Uniquemind ESP og Silva Ultramind ESP fikk hun en erfaring og helhetlig forståelse for hvordan hjernen fungerer, og at vi må endre på våre underbevisste mønstre (karma) for å få til større endring i livet. Disse teknikkene ga henne også erfaring i hvor viktig det er å være bevisst på tankene våre og bruke dem konstruktivt for å skape det livet vi ønsker. Etterhvert ønsket hun å utforske dette utifra kroppen, og fant veien til kundaliniyoga.

For henne ble kundaliniyoga medisin som har hjulpet henne med å håndtere hverdagen med utmattelse etter en langvarig hjernerystelse, og som har gitt henne økt livsglede. Hun brenner etter å bringe denne fantastiske teknologien og læren videre, og er spesielt interessert i å videreformidle meditasjon, mantra og karam kriya (numerologi) videre.

Utover yogautdanningen er hun tidligere journalist med en mastergrad i transnasjonal kommunikasjon og globale medier fra Goldsmiths College, University of London. Hun skrev bl. a. om energi, ulike trosretninger, meditasjon og om alternativ behandling.

I kundaliniyoga er vibrasjon viktig. Derfor velger hun å bruke sitt spirituelle navn Seetal Ram Kaur. Det betyr: “the Princess/Lioness who is a graceful embodiment of the sacred tranquility that flows from God in universal consciousness”.